Unifi Home 30 Days FREE!

PROMOSI UNIFI 2021 – FREE 30 DAYS

Alamak work from home lagi💆‍♂️
Macam mana nak work from home kalau takde internet⁉️
Nak daftar di luar takut pulak musim covid ni 😥
Jangan risau, daftar online je dengan kedai telco.com‼️
Siap dapat 30 hari FREE lagi 👍🏻

🌟Pelan Unifi Home🌟
🏡 30mbps RM89 (Unlimited)
🏡 100mbps RM129 (Unlimited)
🏡 300mbps RM199 (Unlimited + Plus TV Box)
🏡 500mbps RM249 (Unlimited + Plus TV Box)
🏡 800mbps RM349 (Unlimited + Plus TV Box)

📍Masalah kediaman missing unit
📍Port penuh boleh tolong apply, peluang berjaya sangat tinggi
📍Tiada caj pendaftaran
📍 Pendaftaran untuk seluruh Malaysia, bergantung pada coverage/ kawasan liputan

Busy kerja, takde masa nak ke TMpoint? Jangan risau, anda boleh membuat pendaftaran secara online dengan Kedai Telco.

+ Pemasangan standard Unifi percuma

+ Devices percuma

+ Internet unlimited data, guna banyak mana data pun bayar sama je

+ Pendaftaran cepat. Tarikh pemasangan seawal 2 hari selepas pendaftaran Unifi, bergantung pada kekosongan slot pemasangan TM.

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp