TIME HOME Fibre May 2021 Promotion

Khas untuk anda yang duduk kat kondo tapi nak layan internet super duper power rangers. Tak payah pening nak pikir banyak. Tak payah serabut nak pilih mana yang terbaik.

Nah Time Fibre untuk korang langgan, boleh pegi sampai 1000Mbps beb. Bapak laju gila. Dah tu murah pulak.

Berita Baik! TIME sedang mengadakan TIME FTTH May 2021 Promotion untuk Home Broadband sehingga 31 May 2021.

  • 100Mbps @ RM99 – No Promotion
  • 500Mbps Promotion – RM99 For First 3 Months and therefore, the price is RM99 for first 3 Months. The price will be automatically changed back to RM139 from 4th Month onwards.
  • 1Gbps Promotion – Rebate RM10 x 24 Months and therefore, the price is RM189 for 24 Months instead of RM199. The price will be automatically changed back to RM199 from 25th Month onwards.

Dunia makin pantas. Tak kan korang nak ketinggalan pulak?
Pendaftaran, penghantaran, pemasangan semua FREE je. Korang nak apa lagi? Pm laju-laju. Jangan sampai jiran korang pasang dulu!

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

Carian Kesukaan Ramai :

  • jaringan prihatin kudat