Agent Unifi Diperlukan Segera!

Boleh ke saya nak buat income dengan Unifi ni? Masih ada lagi ke orang nak pasang Unifi??

Eh eh jap target TM nak pasang 1 juta port setahun. Eh eh sebulan berpuluh2 ribu orang pasang Unifi

Korang x nak grab ke oppotunity ni? Susah ke nak Jual Unifi? Eh, senang je semua orang perlukan internet…

Rate yang diberi (utk Unifi)

Level 1 – 160%
Level 2 – 10%
Level 3 – 10%

Ini rate untuk agent yang baru, kalau consistent order banyak. Kita akan upgrade kepada level fighter. Level fighter ni komisyen lebih tinggi.

Level 1 – 180%
Level 2 – 20%
Level 3 – 10%

Seminggu dapat jual 1 pun dah dapat commision RM122.40, kalau sebulan dapat 4 dah dekat RM500++

Cukup tak extra income kalau dapat RM500 sebulan? Kalau RM2k? RM3k?

Sekarang ni reward sangat best:

✅ Buat 30 completed order dah dapat free 1 biji phone.
✅ System yang padu seminggu sekali payment masuk.
✅ Tak perlu susah payah nak record sales karang lupa customer tu dah burn claim.
✅ Check coverage tak perlu risau kami check kan, masukkan alamat kami settle kan.

Best kan jadi agent Unifi? Dengan Team Superfibre… 

Jom buat extra income dengan Unifi

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

This image has an empty alt attribute; its file name is wa-1.jpg