UniFi Home Pay Nothing

DAFTAR HARI INI, DAPAT REBET 3 BULAN BILL 

Dah lah murah wifi rumah ni, tak perlu bayar bill selama 3 bulan pulak tu

Pakej sangat sangat jimat ❤
🔷 RM89/30Mbps
🔷 RM99/50Mbps(🔥HOT PLAN)
🔷 RM129/100Mbps (🔥HOT PLAN)
🔷 RM199/300Mbps

Kelebihan Langgan UniFi Pay Nothing

♦ Pemasangan PERCUMA
♦ Pendaftaran PERCUMA
♦ Router wifi PERCUMA
♦ Bill untuk 3 bulan PERCUMA

🔷Kalau tak amik nanti “Port Full”. Sekarang ni internet rumah dah mcm goreng pisang panas semua orang berebut nak pakai. Port Sangatlah Limited.

🔷Kalau ada coverage jangan tunggu lama lama , sbb mungkin jiran jiran pun sedang dalam process untuk pasang. Kalau port dah takde nanti dah tak dapat pasang pulak 😂

😍 Semua kami uruskan, bos duduk rumah je, kami akan uruskan tarikh pemasangan, dan follow up sampai pasang 😘

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kesukaan Ramai :

  • kedai unifi penang