November 30, 2022
Unifi Home 30 Days & 6 Months Speed Upgrade FREE!

UNIFI HOME !! INTERNET MURAH !! DATA TANPA HAD !! PERCUMA 30 HARI

Dalam fasa ENDEMIK ni masih ramai lagi yang menjalankan urusan kerja atau perniagaan dari rumah.
Semestinya anda perlukan kelajuan internet yang maksima, betul tak?
Data Internet Habis?
Tak perlu risau data internet untuk anak belajar online sebab ini adalah UNLIMITED DATA

Berita baik! Sukacita dimaklumkan bahawa TM sedang mengadakan Promosi Pakej Pengguna Unifi (1 Month Waiver + Up to 6 Months Speed Upgrade to the Next Higher Speed) Effective 1st September 2022!

Promosi Pakej Unifi Home (Extraordinary Special Value) adalah seperti di bawah:

  • Unifi 30Mbps Extraordinary Special Value (LGP6M) (1 Month Waiver) @ RM89 – 1 Month Waiver + Free Speed Upgrade to 100Mbps up to 6 Months (FTTH Area Only)
  • Unifi 100Mbps Extraordinary Special Value (1 Month Waiver @ RM129) – 1 Month Waiver + Free Speed Upgrade to 300Mbps up to 6 Months
  • Unifi 300Mbps Extraordinary Special Value (MESH WiFi 6) (1 Month Waiver @ RM159) – 1 Month Waiver + Free Speed Upgrade to 500Mbps up to 6 Months
  • Unifi 500Mbps Extraordinary Special Value (MESH WiFi 6) (1 Month Waiver @ RM209) – 1 Month Waiver + Free Speed Upgrade to 800Mbps up to 6 Months
  • Unifi 800Mbps Extraordinary Special Value (MESH WiFi 6) (1 Month Waiver @ RM299) – 1 Month Waiver
Unifi Home 30 Days & 6 Months Speed Upgrade FREE!
Unifi Home 30 Days & 6 Months Speed Upgrade FREE!

📍Masalah kediaman missing unit
📍Port penuh boleh tolong apply, peluang berjaya sangat tinggi
📍Tiada caj pendaftaran
📍Pendaftaran untuk seluruh Malaysia, bergantung pada coverage/ kawasan liputan

Busy kerja, takde masa nak ke TMpoint? Jangan risau, anda boleh membuat pendaftaran secara online dengan Kedai Telco.

+ Pemasangan standard Unifi percuma
+ Devices Percuma
+ Internet unlimited data, guna banyak mana data pun bayar sama je
+ Pendaftaran cepat.
+ Tarikh pemasangan seawal 2 hari selepas pendaftaran Unifi, bergantung pada kekosongan slot pemasangan TM.

unifi home 30 days free

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

Unifi Home 30 Days & 6 Months Speed Upgrade FREE!