November 30, 2022
TIME Home Fibre November 2022 Fantastic Promotion

Nah Time Home Fibre untuk korang langgan, boleh pegi sampai 1000Mbps beb. Bapak laju gila. Dah tu murah pulak.

Khas untuk anda yang duduk kat kondo tapi nak layan internet super duper power rangers. Tak payah pening nak pikir banyak. Tak payah serabut nak pilih mana yang terbaik.

Berita Baik! TIME sedang mengadakan TIME FTTH November 2022 Promotion untuk Home Fibre sehingga 30 November 2022.

  1. 100Mbps @ RM99 – Free 1 month
  2. 500Mbps @ RM139 – RM99 For First 6 Months And Thereafter RM139 + Free 1 Unit MESH WIFI (From 7th Month onwards back to RM139)
  3. 1Gbps @ RM199 – RM149 For First 6 Months And Thereafter RM199 + Free 1 Unit MESH WIFI (From 7th Month onwards back to RM199)

Time Home Fibre Pakej

time home fibre

Dunia makin pantas. Tak kan korang nak ketinggalan pulak?
Pendaftaran, penghantaran, pemasangan semua FREE je. Korang nak apa lagi? Pm laju-laju. Jangan sampai jiran korang pasang dulu!

TIME Home Fibre November 2022 Fantastic Promotion

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

TIME Home Fibre November 2022 Fantastic Promotion