TIME Home Fibre Promotion : September 2022 Promotion

Khas untuk anda yang duduk kat kondo tapi nak layan internet super duper power rangers. Tak payah pening nak pikir banyak. Tak payah serabut nak pilih mana yang terbaik.

Nah Time Fibre untuk korang langgan, boleh pegi sampai 1000Mbps beb. Bapak laju gila. Dah tu murah pulak.

Berita Baik! TIME sedang mengadakan TIME FTTH September 2022 Promotion untuk Home Fibre sehingga 30 September 2022.

  1. 100Mbps @ RM99 – Free 1 month
  2. 500Mbps @ RM139 – RM99 For First 6 Months And Thereafter RM139 + Free 1 Unit MESH WIFI (From 7th Month onwards back to RM139)
  3. 1Gbps @ RM199 – RM149 For First 6 Months And Thereafter RM199 + Free 1 Unit MESH WIFI (From 7th Month onwards back to RM199)

Dunia makin pantas. Tak kan korang nak ketinggalan pulak?
Pendaftaran, penghantaran, pemasangan semua FREE je. Korang nak apa lagi? Pm laju-laju. Jangan sampai jiran korang pasang dulu!

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp