TIME HOME Fibre March 2021 Promotion: Diskaun RM100 Bil Bulan Pertama

Khas untuk anda yang duduk kat kondo tapi nak layan internet super duper power rangers. Tak payah pening nak pikir banyak. Tak payah serabut nak pilih mana yang terbaik.

Nah Time Fibre untuk korang langgan, boleh pegi sampai 1000Mbps beb. Bapak laju gila. Dah tu murah pulak.

Berita Baik! TIME sedang mengadakan TIME FTTH March 2021 Promotion untuk Home Broadband sehingga 31 March 2021.

  • 100Mbps @ RM99 Promotion – RM100 diskaun bil bulan pertama
  • 500Mbps @ RM139 Promotion – RM100 diskaun bil bulan pertama
  • 1Gbps @ RM199 Promotion – RM100 diskaun bil bulan pertama

Dunia makin pantas. Tak kan korang nak ketinggalan pulak?
Pendaftaran, penghantaran, pemasangan semua FREE je. Korang nak apa lagi? Pm laju-laju. Jangan sampai jiran korang pasang dulu!

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp