Category Archives: Tune Talk Unlimited Data

Plan Tune Talk RM48

Adakah anda sering hadapi masalah iniPlan data internet nampak banyak tapi ada pecahan pulak, baru guna aplikasi tak sampai berapa gb dah jadi slow,rasa macam kena catu je internet, stress dibuatnya🤕🤕.Bila nak download atau upload internet speed pulak tak laju, mbps tak berapa laju sedih😭😭Pening kepala nak bayar bill internet mahal2, rasa macam nak cari

Tune Talk Unlimited Data

Ini Mungkin Pelan Prepaid Unlimited Yang Korang Kena Langgan, Hanya RM48 Je! ✅ Semuanya UNLIMITED ✅ Tak perlu risau tentang pecahan Quota ✅ 6 MBPS sudah sangat laju untuk tengok Video atau bermain game.  ✅ Call berjam-jam pun tak jadi masalah ✅ Nak work from home pun jadi mudah Nilai maksimum, harga berbaloi Tak rugi