Category Archives: Time Fibre

TIME Home Fibre Promotion : September 2022 Promotion

Khas untuk anda yang duduk kat kondo tapi nak layan internet super duper power rangers. Tak payah pening nak pikir banyak. Tak payah serabut nak pilih mana yang terbaik. Nah Time Fibre untuk korang langgan, boleh pegi sampai 1000Mbps beb. Bapak laju gila. Dah tu murah pulak. Berita Baik! TIME sedang mengadakanĀ TIME FTTH September 2022

TIME Fibre Business Internet

Kembangkan perniagaan anda dengan sambungan rangkaian yang boleh dipercayai. Tingkatkan perniagaan anda dengan sambungan yang pantas dan stabil yang memastikan operasi lebih lancar dan cekap. Berita baik! TIME Business Fiber sedang mengadakan Promosi dari 22 Julai 2022 hingga 31 Ogos 2022. Sila rujuk pakej promosi terbaru di bawah: TIME FIBRE BUSINESS 100Mbps @ RM138 – Free